This Day in History: 2023-02-08

Episode 400

Sesong 7 – Episode 10
02.03.2001
Jens August kommer hjem fra Handelshøyskolen, og vi får vite hvem som er Goggens far. Martine Bratlie blir ny husøkonom på hotellet. Victoria finner kjærligheten i Albert og flytter til Sverige. Vi får se mye til Harald Hildring i denne sesongen.
Rolv forteller Alex at han er blitt tilbudt jobben som restaurantsjef. Alex forteller dette videre til Svein, og han sier han skal ta det opp med styret. Det viser seg imidlertid at Gjertrud støtter Astrid og co i den saken. Etterpå forteller Gjertrud Svein at det lønner seg å spille med familien – i hvert fall i starten!
Victoria er lagt inn på sykehuset igjen.
Knut Arne og Sidsel møtes på en restaurant, uvitende om at det sitter en og lytter. Når Sidsel går hjem følger privatetterforskeren etter og noterer adressen hvor hun bor og gir den til Arne. Arne ringer konen sin Karianne Marcussen og sier hun må komme til Oslo fordi Sidsel har store problemer.
Hans Christian er forbannet på Thomas etter at han tror at han har stålet DVD-spilleren. Men Camilla Franck sier at døren til leiligheten står åpen hver dag og hvem som helst kan ha gått inn og tatt den.
Ragnar og Juni takker Kjetil Bjerkedal for samarbeidet de har hatt sammen og gir han blomster.
Åge inviterer Martine med på fotballkamp, men hun tror han bare tuller.
Astrid erklærer konsernet konkurs – igjen!
Juni kommer ned på Harddisk med blomster til Arne fordi han fikk Victoria til å åpne seg i går. Han sier også at det er et behandlingshjem i Florida i USA som er spesialister på folk som er blitt kidnappet, Arne sier han skal sende en brosjyre til Juni.
Åge sier opp hos Astrid.
Gjertrud forteller Astrid at hun er kommet for å bli.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)