This Day in History: 2022-09-22

Episode 307

Sesong 5 – Episode 17
12.09.2000
Juni synes det er latterlig at Ninni har blitt kåret til «Årets forretningskvinne». Astrid synes imidlertid det er ganske bra, og Juni blir sur. Åge har vonde dager på jobb. Ingen vil snakke med ham.
Svein samler de ansatte i lobbyen for å fortelle at Ninni er utnevnt til Årets Forretningskvinne, Juni synes det er latterlig, men Astrid synes det er bra.
Bitten tar med seg Ragnar til Hønefoss for å møte foreldrene til Bitten, når Ragnar får telefon fra Victoria og begynner å snakk med henne, blir både Bitten og foreldrene hennes skuffet.
Svein forteller Ninni, at han og Alex hadde en helaften i en limousin, med Blom som sjåfør, Ninni skjønner hvorfor han har sluttet og ber Svein snakke med han.
Svein har lyst til å få Rolv til å jobbe i konsernet, men han har ikke så veldig lyst, men han får han med seg på en omvisning på Hotellet, når de møter Juni blir Rolv glad, men Svein sier de må gå videre, han forteller Rolv at Juni ikke er til å stole på, Rolv blir sint og sier Svein må ringe opp i toppetasjen før han får lov å komme på besøk.
Knut Arne og Benedicte synes Thomas bør besøke Tove på sykehuset, når han endelig er kommet på sykehuset møter han Solrun, som ber han gå, han sier han skal holde seg vekke fra Tove når hun blir frisk, men når hun er syk vil han være der for henne.
Solrun sier til Tove at alt skal bli mye bedre når Tove blir frisk igjen.

 

Se episode (kun med TV2 Play abonnement)