This Day in History: 2022-11-02

Episode 335

Sesong 5 – Episode 45
20.10.2000
Julie er sjokkert over at Svein har sagt opp Åge. Svein er imidlertid ikke til å rikke, og Julie foreslår for Astrid at hun ansetter Åge som ny butler etter Blom. Juni drikker, og Victoria begynner å vinne Donalds tillit.
Julie foreslår for Astrid at hun ansetter Åge som butler. Og Astrid drar rett til Åge og tilbyr ham stillingen.
Flash er så forbannet på de nye ideene til Sidsel i sangen til Knut Arne at han sier opp. Knut Arne prøver å overtale han til å forsette men han greier det ikke. Før han går forteller Flash Knut Arne at han bør være forsiktig med å alliere seg med Arne Marcussen og Fremgangskirken.
Victoria forteller en historie til Donald om da hun var liten.
Rolv ser på noen papirer, han finner ut at Svein har tatt ut 500 000 kroner og satt det inn på sin egen konto, han forteller dette til Svein, han forklarer at dette var penger til Oslo Colosseum. Etterpå brenner Svein papiret.
Astrid sier til Julie at hun er bekymret for Juni, hun har ikke fått tak i henne i hele dag, så Julie ringer Ragnar, men han tar ikke telefonen.
Ragnar og Svein skal reise til Japan, men Ragnar har glemt passet sitt og han må hjem og hente det, når han kommer hjem finner han Juni bevisstløs på gulvet. Han ringer sykebil.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)