This Day in History: 2022-09-02

Episode 298

Sesong 5 – Episode 7
30.08.2000
Juni får høre at Rolv kan være far til Ninnis barn. Astrid forteller Juni at det også kan være en tredje kandidat, men avslører ikke at hun mener Jens August. Og Solrun er svært nervøs før bryllupet.
Alex kommer opp til Svein i toppetasjen og ber han og Ninni ikke blande seg opp i problemene hun har med Juni i resepsjonen.
Alex vil at Juni skal ha på seg uniformen sin, noe hun nekter å gjøre, og det ender nesten i en liten «cathfight», men heldigvis kommer Knut Arne bort.
Astrid forteller Jens August at Ninni er gravid, han sier at hvis det er Georgs barn arver barnet 150 millioner kroner, hun påpeker også at det kan være Jens August som er faren.
Solrun og Tove er å prøver kjoler, Tove forteller Solrun at hun er blitt sammen med Thomas.
Albert oppsøker Ragnar på kontoret og sier Juni er veldig lei seg pga Bitten.
Juni får høre av Harald Hildring at Rolv kan være far til Ninnis barn.
Jens August er å henter de siste tingene sine i leiligheten til Alex. men Alex føler seg ensom der, så hun kommer isteden opp i toppetasjen til Svein.
Victoria ringer Ragnar og sier hun er skuffet over at han har truffet en nye dame uten å si noe, Bitten synes det er best om hun flytter ut, men de bestemmer seg for at Ragnar inviterer Albert og Victoria på middag i hybelen slik at de blir bedre kjent med Bitten.
Astrid forteller Juni at det også kan være en tredje kandidat som kan være far til barnet til Ninni, men avslører ikke at hun mener Jens August.
Mercedes ber Åge om å ikke gifte seg med Solrun.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)