This Day in History: 2023-02-06

Episode 398

Sesong 7 – Episode 8
28.02.2001
Jens August kommer hjem fra Handelshøyskolen, og vi får vite hvem som er Goggens far. Martine Bratlie blir ny husøkonom på hotellet. Victoria finner kjærligheten i Albert og flytter til Sverige. Vi får se mye til Harald Hildring i denne sesongen.
Juni og Ragnar er bekymret for Victoria etter at hun ikke har dukket opp igjen. De kontakter Kjetil Bjerkedal som sier at han skal sette i gang en etterforskning.
Rolv flytter ut fra toppetasjen og Julie flytter inn.
Julie prøver å fortelle Alex at hun ikke fikk restaurantprosjektet hennes igjennom i styret men greier det ikke.
Rolv er på sykehuset hos Ninni og forteller henne at Jens August er faren til Goggen og at Anker-Hansen familien har tatt Goggen fra han.
Hans Christian vil ikke låne Thomas DVD-spilleren sin, men i dag bestemmer Thomas seg for å ta den, men Hans Christian oppdager det og blir forbannet, han sier den koster 100 000 kroner!
Knut Arne og Benedicte bestemmer seg for å latterliggjøre Martine. Mens Benedicte snakker med henne limer Knut Arne en dopapir-rull i baken hennes, når hun går oppdager Åge dette og blir fly forbannet på Knut Arne og Benedicte.
Arne overhører en samtale mellom Thomas og Knut Arne der Knut Arne sier han vet hvor Sidsel er.
Arne kommer hjem til Åge og Knut Arne og sier han vet at Knut Arne vet hvor Sidsel er, men Knut Arne sier at han aldri kommer til å fortelle det til han, han sier at han kommer til å finne det ut selv.
Svein finner sin mor Gjertrud Krogstad og hun blir presentert for styret som ny verge for Ninni.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)