This Day in History: 2022-12-06

Episode 359

Sesong 5 – Episode 69
23.11.2000
Ninni og Rolv er lykkelige sammen med Goggen. De snakker om fremtiden og om at de kunne tenke seg et eget hus. Benedicte finner Knut Arne og Sidsel til sengs, og Kjetil Bjerkedal forteller Juni og Ragnar at en mistenkelig mann er observert på trikken der Juni la igjen løsepengene.
Benedicte takker ja til jobben Thomas tilbydde henne. Først spør hun Svein hvorfor han fikk sparken, men han vil ikke svare. Deretter overhører hun en samtale mellom Knut Arne og Åge, før Benedicte sier til sistnevnte at hun vet hvorfor Svein fikk sparken; da blir han sint og går.
Astrid ber Julie spørre Åge om hvorfor Svein fikk sparken, hun prøver men Åge sier han ikke vet hvorfor.
Legen til Ninni kommer med farskapspapirene der faren må signere, Ninni forteller Rolv at hun skal ta en farskapstest så fort som mulig.
Bjerkedal forteller Juni og Julie at en rar mann var observert på trikken der Juni la pengene. Han sier også at hvis de ikke har tålmodighet nok til å vente må de finne en ny etterforsker.
Ragnar beklager det han sa til Juni i går.
Donald besøker en venn av seg, Eivind Berg Nilsen, som jobber på et likhus, han greier å overtale Eivind til å gi ham en finger fra et lik.
Svein besøker Ninni på sykehuset, men han er full – så Ninni kaster ham ut.
Benedicte oppdager Knut Arne og Sidsel i sengen.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)