This Day in History: 2022-12-07

Episode 360

Sesong 5 – Episode 70
24.11.2000
Ninni og Goggen er klar til å reise hjem fra sykehuset, og Rolv er fra seg av forventning. Familielykken er absolutt, og de to nybakte foreldrene kan knapt vente med å komme sammen igjen som en hel liten familie. Når Rolv skal hente de to på sykehuset, blir han imidlertid sittende fast i trafikken, og ingenting blir noensinne det samme etterpå.
Benedicte er lei seg etter at hun oppdaget Knut Arne og Sidsel i går, og når han kommer hjem ber hun ham om å flytte ut.
Åge forteller Astrid og Julie at han visste at Svein hadde fått sparken, og hvorfor, men han vil ikke si hvorfor.
En mann kommer inn i lobbyen med et brev, Alex ser det er til Juni, og Bob får stoppet mannen og Alex ringer politiet. Han forteller at han fikk 500 kroner av en mann for å levere brevet.
Alex kommer opp med en stor bamse i toppetasjen i presang til Ninni.
Bjerkedal og Julie drar bort til Ragnar og Juni med brevet, det står at de forlanger 50 millioner, og så merker de at det ligger en finger oppi brevet også.
Rolv skal hente Ninni på sykehuset, men det er lang kø, så hun bestemmer seg for å ta en drosje. Plutselig ser Rolv mange sykebiler komme og at en drosje brenner. Brannvesenet kommer ut med en liten unge og han skjønner at det er Ninni sin, og plutselig sprenger hele drosjen og Rolv roper «Ninni!»
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)