This Day in History: 2022-12-12

Episode 363

Sesong 6 – Episode 3
29.11.2000
Goggen er kidnappet, og det viser seg at ingen ringere enn Sveins mor Gjertrud Krogstad står bak. Ninni blir stadig verre, tilstanden er kritisk og familien må velge en verge for henne.
Astrid sier hun skal betale ut 50 millioner til Juni for å få Victoria tilbake men ikke uten hjelp fra politiet, da blir Juni rasende. Så hun forteller Svein at hun stemmer på ham hvis han gir henne 50 millioner kroner, Svein sier det er greit.
Bjerkedal er på’n igjen med ny etterforskning, denne gang forsvinningen av Goggen, han tror nemlig Linn Fylke kan stå bak dette også.
Alex er hos Ninni på sykehuset, plutselig begynner det å pipe i maskinene. Det viser seg at de var nær med å miste Ninni.
Så er det klart for avstemming av hvem som blir Ninnis verge, Juni og Svein stemmer på Svein. Og Astrid, Julie og Ragnar er sjokkert over Juni.
Gjertrud bestiller melk og sukkervann opp på hotelrommet sitt, og Benedicte kommer opp, hun hører et barneskrik men hun sier det er et program på tv. Hun sier dette videre til Åge og Knut Arne som sier det til Rolv, da ringer han politiet og går opp på rommet hennes, plutselig kommer Svein inn og ser at det er moren sin som har kidnappet Goggen.
Åge forteller Knut Arne at han kan få bo hos han.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)