This Day in History: 2022-11-22

Episode 349

Sesong 5 – Episode 59
09.11.2000
Rolv har hatt noen uheldige uttalelser i pressen, og anseelsen hans er heller dårlig om dagen. Dette går også utover konsernet, og det går opp for ham at Ninni som konsernsjef neppe kan gifte seg med en utro tjener. De to blir enige om å legge bryllupsplanene på is, men når Rolv har det som verst med seg selv, overrasker Ninni med privat bryllupseremoni foran peisen hjemme.
Knut Arne snakker med Sidsel, plutselig glipper det ut av Sidsel at det var Thomas som skaffet Knut Arne platekontrakten. Knut Arne blir forbannet, og bedre blir det ikke når han finner ut at Benedicte også visste om det.
Julie kommer hjem fra Fugleholmen og kommer opp på hotelrommet sitt og finner to damer samen med Bob, hun kaster dem ut, men bryr seg ikke om det siden de har et åpent forhold.
Rolv ber Ninni svare ærlig på et spørsmål: «Er du forelsket i Jens August», hun svarer nei og sier til han at hun skrev brevene til han fordi han kanskje er faren til barnet.
Svein og Hildring har spill-kveld, Svein taper 275 000 kroner.
Juni og Ragnar er med i Sentrum med Per Ståle Lønning på TV2 for å snakke ut om Victorias forsvinning. Juni henvender seg direkte til Linn og ber henne gi dem et livstegn. I Linns fangehull sitter Victoria, Linn og Donald og ser på, Linn ler av Juni. Når det er ferdig ber Linn Donald skaffe henne et videokamera.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)