This Day in History: 2022-10-28

Episode 332

Sesong 5 – Episode 42
17.10.2000
Knut Arne har platekontrakt, men føler seg ikke klar til å gå i studio. Pipen får imidlertid en annen lyd når den kjente popstjernen Flash blir med på laget. Flash spilles av ingen ringere enn Fridtjof Nilsen.
Ragnar og Juni våkner opp til overskriften i Extra «Alt håp er ute», det står også at det er Astrid som har sagt det, når Ragnar kommer opp til henne sier hun at journalisten har vrengt det hun sa, men hun har ordnet opp i det.
Ragnar finner en vinkork på bordet, han tror at Juni har begynt å drikke igjen, men Juni sier bare at Julie var innom, så Ragnar ber Julie ikke friste Juni med alkohol mer.
Juni er ute i byen og leter etter Victoria, senere går hun inn på en bar og tar seg noen glass øl og kommer full hjem.
Når Victoria får se avisen spytter hun Linn i ansiktet.
Knut Arne har fått platekontrakt, men føler seg ikke klar til å gå i studio. Pipen får imidlertid en annen lyd når den kjente popstjernen Flash blir med på laget, så han takker ja til å bli med på innspilling på torsdag.
Ninni trekker seg som konsernsjef, men før Astrid og Julie vet ordet av det kommer hun tilbake og sier hun ikke trekker seg av fordi Svein og Ragnar har funnet en ny investor til Oslo Colosseum, det irriterer Julie og Astrid.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)