2022-12-23


Episode 372

Sesong 6 – Episode 12
19.12.2000
Thomas vil gjerne at Arne selger ham mastertapen med låten til Knut Arne pluss alle rettighetene. Arne skjønner imidlertid ikke hvorfor han skal selge et scoop. Thomas forklarer at han vil starte et eget plateselskap, og at han betaler særdeles godt.
Thomas spør Arne om han kan kjøpe Knut Arne og rettighetene hans til sangen fordi han har tenkt å starte opp et eget plateselskap, Arne sier han skal tenke på det.
Benedicte overhører en samtale mellom Julie, Astrid og Rolv om Oslo Colosseum og så overhører hun en samtale mellom Rolv og Julie om det samme.
Linn lurer Donald til å tro at hun har drept Victoria.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-22


Episode 371

Sesong 6 – Episode 11
18.12.2000
Fylkesmannens kontor har oppdaget at Svein har underslått 600 000 kroner, og i dag har også avisene fått snusen i forholdet. Reaksjonene lar ikke vente på seg, og Svein ligger svært tynt an.
I avisene står det at Svein har stjålet 600 000 kroner.
Bob og Julie kommer hjem fra Fugleholmen, men hun sier hun ikke har funnet dagbøkene.
Benedicte snoker på Arne sitt hotelrom og så kommer Sidsel, og Benedicte sier at hun vet at hun og Arne har et forhold. Hun lurer på hva Knut Arne ville si til det, men da forteller Sidsel henne at han allerede vet det.
Bjerkedal sier til en politimann at de må finne ut hvor den fingeren stammer fra fordi det er det eneste sporet de har i saken.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-21


Episode 370

Sesong 6 – Episode 10
15.12.2000
Far og sønn-idyllen er overveldende hjemme hos Rolv og Goggen. Rolv har imidlertid ingen garanti for at han får beholde barnet – det kan jo hende at han ikke er lille Georgs biologiske far.
Victoria vil rømme med Donald, men han vil ikke, så han tar på henne håndjernet igjen.
Ragnar prøver å snakke med Toril.
Svein får en telefon om de 600 000 kronene, han lyver å sier han ikke fikk de fra Ninnis private konto.
Sidsel forteller Knut Arne at hun har hatt et forhold til Arne, han blir sur og går.
Benedicte forteller Thomas om hva hun hørte i går.
Thomas kysser Benedicte, men hun synes det er feil.
Astrid forteller Rolv at hun vil finne ut helt sikkert hvem som er Goggens far, og at det kan være flere alternativer.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-20


Episode 369

Sesong 6 – Episode 9
14.12.2000
Dromedar Invest har hjulpet til med å få Colosseum-prosjektet på fote igjen. Sjokket var derfor stort for Cæsar-styret når det viste seg at det var Hildring som sto bak. Ved hjelp av Toril Hammefest har Hildring-leiren klart å kuppe hele Colosseum-prosjektet – uten at Cæsar-ledelsen var klar over det.
Svein blir glad når han skjønner at Hildring står bak Dromedar Invest, men han blir ikke så veldig fornøyd når han foreslår Rolv som leder for Oslo Colosseum.
Juni er forbannet på Ragnar angående dette med Toril.
Arne forteller Knut Arne at han ikke lenger skal samarbeide med Sidsel men med han, Knut Arne blir forbannet.
Benedicte står og lytter når Astrid tar en telefon til fylkesmannen angående Svein.
Thomas og Harald feirer med at de er investor i Oslo Colosseum, da gir Thomas Harald ideen om å overta hele Anker-Hansen konsernet.
Svein forteller Rolv at han ikke trenger å gå inn som leder for Oslo Colosseum-prosjektet fordi han har så mye med Goggen, men Rolv har bestemt seg, han takker ja til jobben.
Linn Fylke finner ut at Donald ikke kuttet av fingeren til Victoria, så hun bestemmer seg for å gjøre det selv, men da slår Donald henne i hodet med en murstein.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-19


Episode 368

Sesong 6 – Episode 8
11.12.2000
Sidsel forsøker å gjøre det slutt med Arne, Toril kommer rekende med Thomas og Harald Hildring til møtet Dromedar Invest skal ha med Hotel Cæsar, og en forelsket Donald forsøker seg med forsiktige og naive tilnærmelser overfor Victoria.
Arne forteller Sidsel at han ikke aksepterer at hun er sammen med Knut Arne, og til slutt faller han sammen i gråt.
Åge bryter sammen foran Rolv pga alt som har skjedd med Ninni.
Svein forteller Rolv og Alex at de må stå sammen ellers kommer Anker-Hansen familien til å presse de ut.
Svein overtaler Rolv til å bli med på styremøte.
Juni blir rasende når Toril Hammerfest tropper opp på et møte om Oslo Colosseum, og blir informert om at hun er en av samarbeidspartnerne. Sjokket blir ikke mindre hos Juni og de andre når Harald Hildring kommer gående inn og forteller at Toril jobber for ham.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-16


Episode 367

Sesong 6 – Episode 7
06.12.2000
Juni tar det veldig tungt når Se og Hør sammenligner Anker-Hansen med Kennedy-familien. Rolv anklager seg selv for det som har skjedd med Ninni, men viser seg likevel som en god far, og tar seg godt av lille Goggen. Til og med Astrid ser ut til å vise interesse for lille Georg.
Donald får øyekontakt med Juni på en butikk.
Juni forteller Ragnar at hun har lyst til å begynne å jobbe igjen.
Rolv bruker mye tid til Goggen om dagen.
Benedicte forteller Arne Marcussen at Sidsel oppholder seg hjemme hos Åge. Når Arne kommer bort til Åge forteller han at Knut Arne og Sidsel er kjærester, og de får sjokk når de oppdager at Arne er hjemme hos Åge.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-15


Episode 366

Sesong 6 – Episode 6
04.12.2000
Juni er forbannet på Svein fordi han ikke holdt løftet om å skaffe henne de femti millionene hun trengte som løsepenger. Nå ber hun Ragnar finne noe de kan ta Svein på. Rolv er langt nede, men bestemmer seg for å gjøre hva han kan for å få forsørgeransvaret for lille Goggen.
Juni forteller Svein at han kommer til å angre på at han ikke tok ut de 50 millionene.
Sidsel foreslår for Benedicte at de kanskje kunne blir venner, hun er ikke interessert.
Benedicte spør Alex om hun vet hvor Bob er, hun skjønner at hun er interessert i han, hun sier også at han ikke er noe for henne.
Juni forteller Ragnar at de må finne noe dritt om Svein.
Knut Arne spør Åge om Sidsel kan bo i leiligheten til Åge av og til, han synes det er i orden.
Toril og Harald Hildring mener det er dårlig nytt for Oslo Colosseum at Svein er blitt leder for konsernet, så Toril tar en lunsj med Ragnar.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-14


Episode 365

Sesong 6 – Episode 5
01.12.2000
Svein blir utnevnt til å være Ninnis verge i konsernsjefstillingen.
Juni er helt fra seg av fortvilelse når Svein ikke vil gi henne pengene hun ble lovet for å stemme på ham som konsernsjef.
Gjertrud er oppe og besøker Goggen, så kommer Astrid og byr henne på et glass sherry.
Legene legger Ninni inn i et oksygentelt.
Ragnar mener Svein bør betale tilbake de 600 000 kronene han skylder konsernet, så Svein tar en telefon og overfører 600 000 kroner fra Ninnis private konto til konsernets konto.
Benedicte prøver å gjøre Knut Arne sjalu med å fortelle han at hun lå med Bob.
Julie finner ikke dagbøkene til Ingeborg, da foreslår Astrid at de kanskje ligger på Fugleholmen. Så Julie går ned til Bob og sier de skal til Fugleholmen.
Astrid forteller Åge at det er noe kjent med Gjertrud, men husker ikke hva.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-13


Episode 364

Sesong 6 – Episode 4
30.11.2000
Gjertrud Krogstad gjør alt for å få Goggen, og havner i basketak med Rolv. Ved sykesengen lover hun Ninni at Goggen ikke skal bli hos Anker-Hansen. Full av kjærlighetssorg over Knut Arne, sier Benedicte ja til å males av Bob. Det ender med sex.
Gjertrud er på sykehuset hos Ninni.
Knut Arne flytter inn hos Åge.
Benedicte bestemmer seg for at hun vil at Bob skal male henne, men de ender opp i sengen.
Gjertrud kommer opp i toppetasjen til Rolv og vil ha Goggen, men det vil ikke Rolv ha noe av og ringer Svein. Etterpå blir Svein, Astrid og Rolv enig om at Rolv skal ha hovedansvaret for Goggen inntil videre.
Astrid gir Julie tillatelse til å lete etter dagbøkene til Ingeborg, når Julie har gått finner Astrid dagbøkene selv.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-12


Episode 363

Sesong 6 – Episode 3
29.11.2000
Goggen er kidnappet, og det viser seg at ingen ringere enn Sveins mor Gjertrud Krogstad står bak. Ninni blir stadig verre, tilstanden er kritisk og familien må velge en verge for henne.
Astrid sier hun skal betale ut 50 millioner til Juni for å få Victoria tilbake men ikke uten hjelp fra politiet, da blir Juni rasende. Så hun forteller Svein at hun stemmer på ham hvis han gir henne 50 millioner kroner, Svein sier det er greit.
Bjerkedal er på’n igjen med ny etterforskning, denne gang forsvinningen av Goggen, han tror nemlig Linn Fylke kan stå bak dette også.
Alex er hos Ninni på sykehuset, plutselig begynner det å pipe i maskinene. Det viser seg at de var nær med å miste Ninni.
Så er det klart for avstemming av hvem som blir Ninnis verge, Juni og Svein stemmer på Svein. Og Astrid, Julie og Ragnar er sjokkert over Juni.
Gjertrud bestiller melk og sukkervann opp på hotelrommet sitt, og Benedicte kommer opp, hun hører et barneskrik men hun sier det er et program på tv. Hun sier dette videre til Åge og Knut Arne som sier det til Rolv, da ringer han politiet og går opp på rommet hennes, plutselig kommer Svein inn og ser at det er moren sin som har kidnappet Goggen.
Åge forteller Knut Arne at han kan få bo hos han.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-09


Episode 362

Sesong 6 – Episode 2
28.11.2000
Åge har fått i oppdrag å passe på Goggen mens Alex og Rolv er på sykehuset hos Ninni. Åge legger Goggen på soverommet, og når Astrid og Åge er ute et øyeblikk, tar en mystisk dame seg inn i leiligheten, legger Goggen i en babybag og stikker av.
Kjetil Bjerkedal kommer med gode nyheter; undersøkelsene viser at fingeren ikke tilhører Victoria.
Rolv må en tur på sykehuset, og ber Åge passe på Goggen, men så skal Astrid ha han med på styremøte, så de sender opp en stuepike som skal passe på han. Når de har gått, går Ninnis mor Gjertrud opp i toppetasjen og tar Goggen med seg.
På styremøtet forteller Astrid at det blir avgjort av Oslo kommune hvem som skal lede konsernet videre, men de vil også ha en avstemming i styret.
Knut Arne spør Åge om han kan låne rommet til Henning. Først sier Åge nei, for så å si at han skal tenke på det.
Alex og Rolv er på sykehuset. Bielenstock forteller at det ser ut som Ninni overlever, men det kan ta langt tid før hun våkner.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More

2022-12-08


Episode 361

Sesong 6 – Episode 1
27.11.2000
Ninni og Goggen skulle endelig komme hjem fra sykehuset. Rolv ble forsinket i trafikken, og Ninni bestemte seg for å ta drosje. Da Rolv nærmet seg sykehuset fikk han sitt livs sjokk: Ninni og Goggen hadde vært ute for en ulykke, og da han løp ut for å hjelpe, eksploderte drosjen foran øynene hans. Kommer Ninni til å overleve eksplosjonen?
Svein klandrer Rolv for at Ninni ligger i koma.
Legen Anne Bielenstock forteller Rolv at det går bra med Goggen.
Juni mener de bør spørre Ninni om de kan ta ut 50 millioner fra konsernets konto, men så kommer Astrid og Julie og sier at Ninni ligger i koma. Men Astrid sier hun skal ta seg en tur ned til advokat Arnulf Olsen og høre hva som skjer med konsernet nå.
Knut Arne mener at nå er mulighetene åpen for han og Sidsel, men hun vil vente litt. De flytter inn på et hotelrom sammen.
Alex forteller Rolv at de må stå sammen for å ta vare på Goggen.
Svein og Ninnis mor, Gjertrud Krogstad, sjekker inn på hotellet.
Astrid ber Åge innkalle til styremøte i morgen.
Kjetil Bjerkedal forteller Juni og Ragnar at fingeren de ble tilstendt, stammer fra en død person.
Se episode (kun med TV2 Play abonnement)
Read More